Uudet kengät ja muuta pientä tuunausta!

 

Kesän ja blogin aktivoimisen kunniaksi pari pientä tuunausta. Ensin tein tyttärelle juhannusmekon. Olin jo kauan sitten löytänyt kirppikseltä kyseisen huivin ja aikoinaan tosiaan suunnittelin siitä kesämekkoa tytölle. Olin kuitenkin unohtanut koko homman, kunnes tyttö sen tuolta tilkkujen seasta kaivoi ja alkoi ihastelemaan, kuinka kaunis huivi. No mekkohan siitä piti sitten tehdä ja aatonaaton pikkutunneilla saatiin valmistakin ja aika sopivakin ihan mutumittailulla. Tässä siis lähtötilanne ja lopputulos. (Pahoittelen kuvien laatua ja vähyyttä, sain lähtöpassit työhuoneelta keväällä asbesti-ongelman takia ja nyt sitten työskentelen missä milloinkin, olohuoneessa, makkarissa, mummolassa jne. ja kuvat myös sen mukaisia) Jos kiinnostaa tarkemmat ohjeet tästä todella yksinkertaisesta huivi-mekko tuunauksesta, niin kommenttia kehiin vaan ja laitetaan tulemaan.

 

Toinen pikainen kesätuunaus oli itselle omat kengät. Halusin jotkut hauskat ja helpot jokapäiväiset kesäkengät, enkä oikein löytänyt kaupoista mitään mieluisaa. Muistelin, että joskus pienenä oli kengissä sellaisia vaihdettavia koristesolkia ja ajattelin koittaa tehdä sellaiset. Ostin halvat perus balleriinat, pienen palan tekonahkaa, sekä kaivoin kaapista pari verhonipsua.

 

 

Irrotin kenkien omat rusetit ja askartelin keinonahasta uudet irrotettavat rusetit, kontaktiliiman ja verhonipsujen avulla. (Sukkapyykkipojat ovat muuten loistavia puristimia.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä takapuolelta, eli näin yksinkertainen toteutus ja rusetin saa verhonipsulla vaihdettua mihin kenkään haluaa.